the girl with the dragon tattoo

the girl with the dragon tattoo
Yes, I have a dragon tattoo as well

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Αφιερώματα σε ηθοποιούς και άλλους καλλιτέχνες


Αποφάσισα να εμπλουτίσω το μπλογκ αυτό με κείμενα που έχω δημοσιεύσει στο περιοδικό Libre πηγαίνοντας πίσω μέχρι τις αρχές του 2007, όταν ξεκίνησα να γράφω για το περιοδικό.

Στο μπλογκ λοιπόν θα βρεις τώρα αναρτημένα αφιερώματα σε ηθοποιούς όπως ο Michael C. Hall της σειράς "Dexter", o Jude Law, o Jeff Bridges, η Carrey Mulligan, o Benicio Del Toro, o David Duchovny, o Heath Ledger, o Hugh Jackman, o Hugh Laurie, η Jodie Foster, ο Johnny Depp, ο Jon Hamm... και σε πολλούς ακόμη που θα προστεθούν σύντομα! Ένας άλλος τρόπος για να τους βρεις είναι απλά κάνοντας μια αναζήτηση με την ετικέτα "ηθοποιοί που θαυμάζω".
Επίσης, θα δεις εδώ ένα ειδικό αφιέρωμα στον Σουηδό συγγραφέα Stieg Larsson, τον "πατέρα" του "Κοριτσιού Με το Τατουάζ" και πως εξελίχθηκε η καριέρα της Tina Fey, δημιουργού της σειράς "30 Rock" εδώ.

Αν θέλεις να μάθεις κινηματογραφικές ιστορίες για βρικόλακες... κοίτα εδώ. Σύντομα θα ανέβουν και άλλα ενδιαφέροντα άρθρα, όπως για το bookcrossing, το couchsurfing, την κλιματική αλλαγή... και μερικούς σκηνοθέτες που αγαπήσαμε.