the girl with the dragon tattoo

the girl with the dragon tattoo
Yes, I have a dragon tattoo as well

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2008

Σταματήστε να κοιτάτε, βγείτε όλοι στους δρόμους



Έγινε χτες στο δελτίο των 3 το μεσημέρι στη ΝΕΤ:
Τα παιδιά κάναν κατάληψη στο στούντιο κρατώντας ένα πανό που έλεγε
"σταματήστε να κοιτάτε βγείτε όλοι στους δρόμους"

Το είδα την ώρα των ειδήσεων και γέλασα πολύ!!!!!!!!
Ιδιαίτερα με το γεγονός ότι δεν το σχολίασαν καν οι δημοσιογράφοι του καναλιού αφού συνεχίστηκε το δελτίο και μετά!

«Ήρθαν ειρηνικά. Δεν έχει χρήση βίας και ζήτησαν να διαμαρτυρηθούν στον αέρα για το θάνατο του 15χρονου» δήλωσε στο πρακτορείο Reuters αξιωματικός της αστυνομίας.
Στον Flash το κείμενο.

Όσο για την Κυβέρνηση, κοιμάται ακόμα:
"Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος σχετικά με το συμβάν στην ΕΡΤ έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Καταδικάζω με τον πιο έντονο τρόπο την προσπάθεια κάποιων ακραίων στοιχείων να καταλύσουν σήμερα την εύρυθμη και ανεξάρτητη λειτουργία ενός Μέσου Μαζικής Ενημέρωσης και μάλιστα με δημόσιο χαρακτήρα.

Τέτοιες ενέργειες αποδεικνύουν την περιφρόνηση που έχουν αυτά τα στοιχεία για τους κανόνες βάσει των οποίων λειτουργεί η Δημοκρατία μας. Για αυτό, κάθε τέτοια ενέργεια είναι από την πλευρά εκείνων που τη σχεδιάζουν, την πραγματοποιούν ή ακόμα και μόνο τη στηρίζουν, μια συνειδητή απόπειρα κατάλυσης της Δημοκρατίας»".

Δεν πρόκειται για ακραία στοιχεία. Πρόκεται για συνειδητούς πολίτες που έχουν βαρεθεί να τρώνε τη λαίλαπα της "εύρυθμης" ενημέρωσης για μια κοινωνία και μια Δημοκρατία που είναι το μόνιμο θύμα του κάθε κατεργάρη, και που αποτυγχάνει να προστατέψει τους ίδιους τους πολίτες της (να μην αρχίσω για το πως προστατεύει η Ελληνική Αστυνομία τους Έλληνες πολίτες).

Στο δελτίο του ΣΚΑΙ η οργισμένη απάντηση του Προέδρου της ΕΡΤ Παναγόπουλου που εμφανίστηκε αργότερα στη ΝΕΤ καταγγέλοντας το περιστατικό.