the girl with the dragon tattoo

the girl with the dragon tattoo
Yes, I have a dragon tattoo as well

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2007

Μεθεκλογικός Πυρετός

Γυρίζω στο σπίτι το βράδυ της Κυριακής στις 1,30 μετά από μια μαραθώνια εκλογική διαδικασία στο εκλογικό κέντρο όπου ήμουν μια πτωχή πλην τίμια γραμματέας από το πρωί στις 5,30 της προηγουμένης. Ανοίγω την τιβί γιατί θα σκάσω άμα δεν δω τα τελευταία αποτελέσματα (και δεν συνεχίσω να ξενυχτάω με την υπόλοιπη Ελλάδα σε μια ένδειξη δημοκρατικής αλληλεγγύης). Τα μάτια μου κλείνουνε, τα πόδια μου πονάνε σαν δαιμονισμένα… Αλλά πρέπει να δω τι πήρε ο καθένας στην επικράτεια μέχρι αυτή την ώρα!

Απορία Νούμερο ΕΝΑ.
Όλοι στο MEGA είναι χαμογελαστοί, χαρούμενοι και ευδιάθετοι λες και τους καθαρίζεις αυγά. Παιδιά, δεν είναι Πάσχα, είναι Σεπτέμβρης. Καλέ, αυτοί οι δημοσιογράφοι γιατί χαίρονται? Αυτό το κανάλι υποστηρίζει το ΠΑΣΟΚ και το ΠΑΣΟΚ έχασε…

Απορία Νούμερο ΔΥΟ
Φιλοσοφική διάθεση πολιτικολογούντος αφηρημένου νεαρού ψηφοφόρου (εμού)-
Βρε.. μπας κι έχουνε κάποιον κρυφοδεξιό εαυτό καλά κρυμμένο μέσα τους? Όπως και όλοι (σχεδόν) οι Έλληνες… Που μην δούνε το πυρ το ενδότερον, αμέσως στρέφονται εις παρηγορίαν από τον Πατέρα του Έθνους (του Καραμανλή ντε- Δίδυμα τα ‘χει, κάτι θα ξέρει, δεν μπορεί!).

Απορία Νούμερο ΤΡΙΑ
Από ακράτεια πάσχει ακόμα Και ο Τσίμας! Ο Άγιος Παύλος της Ενημέρωσης… βρε το αγαπημένο μας φιλαράκι γελάει κάτω από το μουστάκι του – τι σκέφτεται και δεν τ’ ομολογεί? «ουφ, επιτέλους θα φύγει ο γελοίος ο Γιωργάκης»? (ανακούφιση στο σοσιαλιστικό μέτωπο -πάντα ελπίζει κι αυτός ότι ίσως και να υπάρχει σοσιαλισμός στην Ελλάδα)

Απορία Νούμερο ΤΕΣΣΕΡΑ
φωνή βοόντος εν τη ερήμω του δικομματισμού:
από τώρα και στο εξής, όταν λέμε ΠΙΑΣΤΗΚΑ ΑΛΕΚΟΣ θα εννοούμε συνθηματικά «είμαι ψηφοφόρος της Αριστεράς»? Αλέκος (αλαβάνος) στη μια παράταξη, Αλέκα (παπαρήγα) στην άλλη…

Απορία Νούμερο ΠΕΝΤΕ
- ΑΧ ΝΑΙ δεν σας είπα, βασικά μήπως χαίρονται που μπήκε επιτέλους και κάποια άλλη αριστερά στη Βουλή, εκτός από το ΚΟΥςΚΟΥςΕ ?
(Γιατί είναι αποδεδειγμένο ότι οι δημοσιογράφοι είναι πάντα πιο αριστεροί από το μέσον το οποίο υπηρετούν- βλέπε θεωρία των ΜΜΕ)

Απορία Νούμερο ΕΞΙ
Πόσα δευτερόλεπτα επιτρέπεται να περιμένει ο Μπένι για να Μπει? Κοινώς, να χωθεί? Δεν περίμενε ούτε δευτερόλεπτο. Με το που επιβεβαίωσαν τα πρώτα αποτελέσματα τα έξιτ πόλ, στο ΠΑΣΟΚ τίθεται κιόλας θέμα αρχηγίας! Ο Βενιζέλος διεκδικεί τα φώτα της δημοσιότητας με δηλώσεις που μόνο προφίλ αρχηγού τις δικαιολογεί, τον στηρίζουν κιόλας από παντού, Γιωργάκη, στην είχανε στημένη.

Αλλά πρέπει να τους δώσεις τα εύσημα. Ο Βενιζέλος είναι βαρέων βαρών και παίζει στην ίδια κατηγορία με τον Καραμανλή.

Epilogos:
Proeklogikos pyretos den yphrxe, giati den prolavame--- zitw o meteklogikos pyretos!!!!!!!!!!!!