the girl with the dragon tattoo

the girl with the dragon tattoo
Yes, I have a dragon tattoo as well

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2007

Εργασία και Χαρά

Έχω κι εγώ τις εμμονές μου. Για παράδειγμα, δεν μπορώ να κοιμηθώ άμα δεν αναλύσω την μπηχτή περί "Κρυφοδεξιάς- που όλοι την κρύβουμε μέσα μας" την οποία μπηχτή έριξα τις προάλλες, εξ επί τούτου και με πλήρη συνείδηση, στο ιστολόγιο τούτο.

Επίσης, άμα δεν τεκμηριώσω την άποψή μου επί του καυτού αυτού ψυχο/κοινωνιολογικού θέματος, και δεν καταλήξω στο "σας τα λεγα εγώ", θα στριφογυρίζω όλη την νύχτα στο κρεβάτι μου και μάτι δεν θα κλείνω/μου τρώει ο εφιάλτης την ψυχή/ασχολίαστη σαν μείνω!

Θέλετε απόδειξη ότι είστε ΟΛΟΙ ΣΑΣ κρυφοδεξιοίσυμπεριλαμβανομένου και εμού? Ε?Ε?
Την θέλετε δεν την θέλετε,
Να τηνα!:

Για πέτε μου, όταν ακούσατε σήμερα στις ειδήσεις ότι οι Υπουργοί Παιδείας και Μεταφορών πήγαν πουρνό-πουρνό στο γραφείο τους και ΕΠΙΑΣΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ, έτσι όπως τους διέταξε ο Kostas, δεν χαρήκατε?

Δεν νιώσατε ότι κάτι μπήκε στη θέση του, ότι η Ελλάδα πάει μπροστά, ότι οι εξαγγελίες γίνονται πράξη ΑΜΕΣΩΣ, ότι η κυβέρνηση νίκησε το φάντασμα της γραφειοκρατίας, ότι η ΝουΔου ΑΓΡΥΠΝΑ για το έθνος, κι ότι ευτυχώς που δεν έχουμε τους τεμπέληδες τους Πασόκους στην εξουσία, που ξεκινάνε για δουλειάτο πρωί και φτάνουνε στα γραφεία τους
το μεσημέρι?

Δεν χαρήκατε σαν μωρά παιδιά που τα ταχταρίζει ο Pateras tou ethnous Kostas όταν μάθατε ότι οι Υφυπουργοί έφτασανστις 7 και 15 στα Υπουργεία τους, το πρωί - πρωί με την αυγούλα?

Ούτε που σκεφθήκατε ότι ο νέος Υπουργός Παιδείας σηκώθηκε πουρνό-πουρνό για να αρχίσει δουλειά ώστε να περάσει την τροποποίηση για το άρθρο 16 όσο το δυνατόν γρηγορότερα!
Μίλησε η αριστερά μέσα σας? Όχι βέβαια. Συγκινηθήκατε από την ευσυνειδησία τους. Σας γοήτευσαν έτσι ατσαλάκωτοι και ξύπνιοι που εμφανίστηκαν στο φακό, αντί να φτάσουν αγουροξυπνημένοι και συφιλιδιασμένοι απότο χανγκόβερ λόγω του χθεσινού γλεντιού με σαμπάνιες που θα 'καναν ως Πασόκοι αν είχαν κερδίσει τον πόλεμο της κάλπης.

Και βέβαια ούτε το σκεφθήκατε, όπως θα σκεφτότανένας ευσυνείδητος ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ, τρίβοντας τα χεράκια του"σήμανε η ώρα της μάχης, δόθηκε το εναρκτήριο λάκτισμα".

Πρόσκοποι. Προσκοπίνες. Εργατικά Νιάτα.Κρυφοδεξιοί Αδελφοί μου, κρυφοδεξιές Αδελφές μου,σήμανε η ώρα για δουλειά! Φωτιά στα λάπτοπ μας, σΕ λέω!

"εργασία και χαρά, τραλαλά τραλαλά...."