the girl with the dragon tattoo

the girl with the dragon tattoo
Yes, I have a dragon tattoo as well

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!

Συνολικά σε ... πρόστιμο από 2250 ευρώ έως 5400 ευρώ καταδίκασε το Δικαστήριο στη Θεσσαλονίκη τους αστυνομικούς που κόντεψαν να σκοτώσουν στο ξύλο τον φοιτητή Α. Δημητρίου στην πολύβουη υπόθεση της 'ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΑΣ'!

Την ίδια ημέρα, που ο Πρωθυπουργός στη Βουλή "αναλαμβάνει τις ευθύνες του" για την υπόθεση Βατοπεδίου και δηλώνει ότι "πιστεύει στη Δικαιοσύνη"!!!!!!

η παρακάτω είδηση από τον www.flash.gr

Απόσπασμα της είδησης:

"Ποινές...χάδι"

Καταδικάστηκαν οι οχτώ αστυνομικοί που κατηγορούνταν για την υπόθεση της ζαρντινιέρας

Ποινές φυλάκισης από 15 έως 39 μήνες, ορισμένες εξ αυτών με αναστολή, επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης στους οχτώ αστυνομικούς, οι οποίοι κρίθηκαν ένοχοι για τον ξυλοδαρμό του 26χρονου Κύπριου σπουδαστή, Αυγουστίνου Δημητρίου. Συγκεκριμένα, καταδίκασε σε φυλάκιση τριών ετών, για το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, τρεις αστυφύλακες κι έναν αρχιφύλακα, θεωρώντας τους φυσικούς αυτουργούς του περιστατικού ξυλοδαρμού σε βάρος του 26χρονου.
Επιπλέον, στον αρχιφύλακα επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών μηνών για το αδίκημα της έργω εξύβρισης, επειδή εμφανίζεται σε βιντεο να βγάζει το σκούφο από τον Αυγουστίνο Δημητρίου και να τον πετάει στο έδαφος. Οι παραπάνω ποινές είναι εξαγοράσιμες προς πέντε ευρώ την ημέρα.
Εξάλλου, το δικαστήριο επέβαλε ποινές φυλάκισης 15 μηνών, με τριετή αναστολή, σε δύο αστυφύλακες, έναν αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. και τον πρώην διευθυντή της κρατικής ασφάλειας Θεσσαλονίκης για την πράξη της απλής συνέργιας στην επικίνδυνη σωματική βλάβη.
Το δικαστήριο αναγνώρισε στο σύνολο των κατηγορουμένων το ελαφρυντικό του πρότερου εντίμου βίου, ενώ οι εφέσεις αποφασίστηκε να έχουν ανασταλτικό αποτέλεσμα.


ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ