the girl with the dragon tattoo

the girl with the dragon tattoo
Yes, I have a dragon tattoo as well

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

Στην Ζουγκλα των (Κ)άλπεων! 4η Οκτωβρίου: Διεθνής Ημέρα των Ζώων

Γιώργος Παπανδρέου: Ο Γατούλης
Μετά από 5 ολόκληρα χρόνια στην αντιπολίτευση, ήρθε η ώρα να γελάσει κι ο συνεσταλμένος /καλόβολος γατούλης κάτω από το μουστάκι του. Μένει να δούμε αν θ' αποδειχθεί Λιοντάρι-Αρχηγός ή κάποιο κατώτερο αιλουροειδές. Στη Ζούγκλα των (Κ)άλπεων βασιλεύει ο μονόφθαλμος ή έστω ένας γατούλης με μονόκλ.



Κώστας Καραμανλής: Ο(Η) στρουθοκάμηλος
Ο Πρωθυπουργός που αγνοούσε συστηματικά κοινωνικά/οικονομικά προβλήματα, και σκάνδαλα, στη συνέχεια αγνόησε την λαϊκή εντολή και προκήρυξε πρόωρες εκλογές, αγνόησε την λαϊκή δυσαρέσκεια αφού πίστεψε ότι θα τις κέρδιζε κιόλας, και τέλος, αγνόησε τα στελέχη του που τον συμβούλευαν να μην παραιτηθεί... και παραιτήθηκε.



Γιώργος Καρατζαφέρης: Ο Γορίλας
Με τέτοια αύξηση στις βουλευτικές εκλογές, χτυπά τα στήθη του δικαιωμένος, πιστεύοντας ότι θα είναι σύντομα ο επόμενος Βασιλιάς της Ζούγκλας. "Τώρα ξέρεις- τον Κινγκ Κονγκ θα ξαναφέρεις".




Αλέξης Τσίπρας: Ο Κάστορας
Αφού έχτισε, σκλήθρα τη σκλήθρα, τη φωλίτσα του από χίλια-δυο διαφορετικά είδη ξύλου, αποδείχθηκε ότι έχτισε φράγμα που ανέτρεψε την ορμή της Αριστεράς. Τα πολλά τα ρε(ύ)ματα... τα βαριέται κι ο παπάς.




Αλέκα Παπαρήγα: Η χελώνα
Σταθερή αξία... η Αλέκα κουβαλάει παντού το ιδεολογικό της καβούκι, και μόλις δει κίνδυνο κρύβεται εκεί μέσα επιμένοντας να αγνοεί την πραγματικότητα. Επίσης μέσα στο καβούκι νιώθει ασφαλής, για την περίπτωση που (ω, μη γένοιτο) κάποιος της ζητήσει να κυβερνήσει στ' αλήθεια.

ΠΡΑΣΣΕΙΝ ΑΛΟΓΑ ή Οι λόγοι για τους οποίους δεν έπρεπε να ψηφίσουμε ΠΑΣΟΚ



Αναδημοσίευση από: http://commiblog.blogspot.com/2009/09/blog-post_16.html

Εδώ, στο μπλογκ του Commi, οι λόγοι για τους οποίους δεν έπρεπε να ψηφίσουμε ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Υ.Γ. Μονίμως ρηγμένη νιώθω στις Εκλογές. Ψηφίζω ΚΚΕ, ανεβαίνει ο ΣΥΝ. Ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ, ανεβαίνει το ΚΚΕ. Ψηφίζω Πράσινους, βγαίνει το ΠΑΣΟΚ. Αμάν πια... χαχααχ.