the girl with the dragon tattoo

the girl with the dragon tattoo
Yes, I have a dragon tattoo as well

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Couchsurfing - κάντο κι εσύ!

Αυτό το καλοκαίρι ήταν τόσο γεμάτο. Δεν κατάλαβα πως πέρασε. Γι' αυτό δεν έγραψα σχεδόν καθόλου αυτό το καλοκαίρι σε αυτό το μπλογκ.

Αυτό το καλοκαίρι γέμισε το σπίτι φίλους από κάθε γωνιά της γης. Τον Maarten, από το Άμστερνταμ, που γύρισε την Ευρώπη με ένα ποδήλατο, παρέα με τον Shaun.


Τον Ilya, από το Σάν φρανσίσκο, που ταξιδεύει παίζοντας το ακορντεόν του. Τον Tomi, Φινλανδό συγγραφέα που καταγράφει τις εμπειρίες του με ωτοστόπ, στο www.mindyourelephant.org - γυρνώντας χωρίς φράγκο στην τσέπη, με ένα laptop και δυο τσάντες, ελπίζοντας να αλλάξει τον κόσμο.


Οι "γείτονές" μας, Ιταλοί και Τούρκοι, μου ζέσταναν την καρδιά και μαγείρεψαν στην κουζίνα μου. Ο Gianpaolo έφτιαξε ταλιατέλες και η Ceren κοτόπουλο με λαχανικά και πράσα με ρύζι. Τους φιλοξένησα όλους στον καναπέ μου- αυτούς και άλλους τόσους...Ήταν όλοι τους υπέροχοι, ανοιχτοί, άνθρωποι γεμάτοι χαρά και εμπιστοσύνη για τους ανθρώπους γύρω τους.


Couchsurfing σημαίνει φιλοξενία. Αλλάζει τον κόσμο, έναν καναπέ τη φορά. Δοκίμασέ το κι εσύ... Το μόνο που χρειάζεσαι, είναι ένας καναπές κι ένα ανοιχτό μυαλό!

2 σχόλια:

το κορίτσι που ήθελε πολλά είπε...

είναι ΓΑΜΑΤΟ το κάουτς σέρφινγκ.πραγματικά,αυτό είναι εμπιστοσύνη.κι εγώ δεν έχω καναπέ στο σπίτι μου :Ρ

artemis είπε...

ξέρεις, οι couchsurfers συνήθως βολεύονται με τα πάντα. Πολλοί ταξιδεύουν με τα sleeping bags τους και σου λένε ότι ακόμη και λίγο χώρο στο πάτωμα να έχεις ελεύθερο, για να στρώσουν να κοιμηθούν εκεί για ένα βράδυ, μέχρι κι εκεί θα βολευτούν!