the girl with the dragon tattoo

the girl with the dragon tattoo
Yes, I have a dragon tattoo as well

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

Ο θείος Όσκαρ έρχεται...


από σήμερα έχω προσθέσει τις κριτικές μου για ταινίες εδώ στο blog (link στη στήλη δεξιά σας στο Flixster) όπου μπορείτε να διαβάσετε σχόλια για τις ταινίες που έχουν προταθεί για Όσκαρ, μεταξύ πολλών άλλων.

Δείτε οπωσδήποτε τα εξής:
The Reader
The Wrestler
Frost/Nixon
Milk
Tropic Thunder

ΠΡΟΣΕΧΩΣ
Στοίχημα: Ποιος θα κερδίσει τα περισσότερα Όσκαρ φέτος; Benjamin Button vs. Slumdog Millionaire. Εμπεριστατωμένη κριτική επί του Οσκαρικού φαινομένου,γκρίνιες, backstage passes και ανελέητο κουτσομπολιό, προσεχώς στις οθόνες σας..

Μέχρι τότε να είστε καλά παιδιά και να τρώτε τα ποπ κορν σας!

LoL

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

3 στις 5 ταινίες που μας προτείνεις τις θεωρώ απαράδεκτες :P
Frost/Nixon επειδή είναι ταινία με πολιτικό περιεχόμενο κι έχω αλλεργία.
Μilk επειδή είναι ταινία ντουντούκα/επανάσταση και με κάνει να βαριέμαι θανάσιμα.
Tropic Thunder γιατί είναι αηδία (αλλά οκ εξαιρώ τον απίθανο Τομ Κρουζ, αξίζει μόνο γι αυτό να το δείς).

The Reader ΤΕ-ΛΕΙ-Ο!
Slumdog και Benjamin είναι όντως οι καλύτερες ταινίες μέχρι στιγμής. Κατά τη γνώμη μου το Slumdog έχει καλύτερο σενάριο κι επομένως το θεωρώ καλύτερη ταινία.
Vote for Slumdog!

mahler76 είπε...

να πώ την αλήθεια δεν τα παρακολουθώ τα όσκαρ. Καλημέρααααα

artemis είπε...

@ sakafiora: συμφωνώ για το Tropic Thunder και παρότι δεν μου αρέσουν τέτοιου τύπου ταινίες πιστεύω παρόλα αυτά ότι είναι comic genius εδώ ο Stiller(αν και σιχαίνομαι τις ταινίες του γενικώς! εδώ ξεπέρασα την σιχαμάρα μου με Downey, Nolte και Cruise).
Κι εγώ ψηφίζω Slumdog ως καλύτερη ταινία. Το Reader δεν παίζεται, είναι απίθανο δράμα.

@mahler: ούτε κι εγώ παρακολουθώ συνήθως τα Όσκαρ αλλά φέτος λέω να βγάλω λεφτά από το Στοίχημα οπότε κάθισα και είδα σχεδόν όλες τις ταινίες που έχουν προταθεί για τα βασικά βραβεία, εκτός από το Rachel getting married που δεν το χω δει ακόμη!χαχα

Ρωμανός Σκλαβενίτης-Πιστοφίδης είπε...

Έγω έχω δει μόνο τον ''Παλαιστή'' του Αρονόφσκι και το θεωρώ φοβερά μέτριο και Αμερικάνικο. Η κλασική αμερικάνικη βία που σε προκαλεί να αποστρέψεις το βλέμμα και μια ανύπαρκτη σχέση με το παιδί δεν αρκούν, για να κάνουν μια ταινία αριστουργηματική. Αυτό, δυστυχώς, αρνούνται να το αντιληφθούν. Αυτή η αδυναμία τους να κατανοήσουν την ανθρώπινη ψυχή είναι πραγματικά τραγικό...
Όσο για τα ''Σφραγισμένα Χείλη'', δεν τα είδα, όμως έχω διαβάσει το βιβλίο και είναι πάρα πολύ καλό. Άκουσα, πάντως, ότι η μεταφορά είναι σχετικά καλή.
Τέλος, όσον αφορά το Slumdog, δεν ξέρω κατά πόσον ένα σενάριο για ένα ριάλιτι και την ένδεια αξίζει βραβείο. Περιμένω να βγει στις ελληνικές αίθουσες, για να το δω. Είμαι, πάντως, μάλλον αρνητικά προδιατεθειμένος.