the girl with the dragon tattoo

the girl with the dragon tattoo
Yes, I have a dragon tattoo as well

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2008

Ουστ ρε λέμε!!!!! ΡΕ ΟΥΣΤ!!!!!

Η παρακάτω είδηση που διάβασα σήμερα, προκάλεσε τρικυμία στο κρανίο μου! Για πολλά μποφόρ, μιλάμε!
"Έντονες αντιδράσεις από οργανώσεις ομοφυλοφίλων και ακτιβιστές προκάλεσαν δηλώσεις του Πάπα Βενέδικτου ΙΣτ' για την ανάγκη σωτηρίας της ανθρωπότητας από την «αυτοκαταστροφή» της ομοφυλοφιλίας.

Στην τελευταία ομιλία του έτους στο Βατικανό, ο ποντίφικας δήλωσε ότι «η διάσωση της ανθρωπότητας» από την ομοφυλοφιλική και τρανσέξουαλ συμπεριφορά είναι εξίσου σημαντική με τη σωτηρία των τροπικών δασών από την καταστροφή."


Yes, I am mad as hell... and I am not gonna take it anymore!

Έξω πούστη απ' την παράγκα! Που θα λεγε και η Μαλβίνα, η αιώνια! Ξόανο! Βλαχοχοχουντικέ μαλάκα, με παράσημο ΚΑΙ μίτρα! Έ, μα όχι, πια, σήμερα θα βρίσω απ' την ψυχή μου μέσα κι ακόμα πιο έξω. Το ξέρω πως ό, τι γράφω δεν βγάζει και πολύ νόημα, αλλά για μια φορά θέλω να μην αυτολογοκριθώ με κανέναν τρόπο, μα απολύτως κανέναν!

Κάτι τέτοια ψόφια ανθρωπάρια, ζωντανοί-νεκροί μαλάκες που δεν αγαπάνε ούτε την ίδια τους την ψωλή, κυβερνάνε τον κόσμο και τον ποτίζουν δηλητήριο, και καταστρέφουν ψυχές. Τα ξόανα. Εμετικοί δούλοι της εξουσίας, νεκροζώντανα ζόμπι, που έχουν ενοχοποιήσει τον έρωτα, που είναι η σύνδεση της ίδιας της ψυχής με το σώμα.

Μαλάκες!

Για μένα είναι τιμή μου και υπόληψή μου, να είμαι ό,τι θέλω να είμαι, να κοιμάμαι με όποιον και όποιαν θέλω να κοιμάμαι, να αγαπάω όποιον και όποιαν θέλω ν' αγαπάω, και να πας να γαμηθείς - ξόανο.


Και να ξέρεις πως έχω πολύ ήσυχη την συνείδησή μου. Γιατί πιστεύω πως δεν χρειάζεται να τεκνοποιήσω, βλάκα. Η Γη έχει ήδη 6 δισ. ανθρώπους επάνω που κοντεύουν να την καταστρέψουν, και περισσότεροι από τους μισούς δεν έχουν να φάνε.

Ναι, πραγματικά έχω ΚΑΙ την ... οικολογική μου συνείδηση, εντελώς μα παντελώς ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΗ!


Εδώ η υπολοιπη είδηση με τις διάφορες αντιδράσεις απ' ολούθε!

"Ο Πάπας Βενέδικτος υποστήριξε ότι η υπεράσπιση του δημιουργήματος του Θεού, δεν περιορίζεται μόνο στην προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και στην προστασία του ανθρώπου από την «αυτοκαταστροφή».

Ο ποντίφικας, μιλώντας σε μέλη του προσωπικού του Βατικανού, απέρριψε τις θεωρίες των φύλων, λέγοντας ότι «θολώνει τα όρια» του θηλυκού με το αρσενικό, οδηγώντας το ανθρώπινο γένος σε αυτοκαταστροφή.

Τα σχόλια είναι «ανεύθυνα και απαράδεκτα» δήλωσε το Κίνημα Χριστιανών Λεσβιών και Gay (LGCM) της Βρετανίας.

Η τρανσέξουαλ πρώην βουλευτής της Ιταλίας Βλαντιμίρ Λουξούρια δήλωσε ότι το να λέει κάποιος πως άνθρωποι σαν την ίδια είναι καταστροφικοί, είναι επιζήμιο.

Εκπρόσωπος της χριστιανικής περιβαλλοντικής οργάνωσης Operation Noah είπε ότι τα σχόλια του Πάπα επιδεικνύουν «έλλειψη ειλικρίνειας προς την πολυπλοκότητα της δημιουργίας».

Η Καθολική Εκκλησία έχει εκφράσει την έντονη αντίθεσή της στην προοπτική νομιμοποίησης των γάμων των ομοφυλοφίλων."΅

edit (10 λεπτά αργότερα): ok, το παρατράβηξα λίγο αλλά ξελάφρωσα και τώρα είμαι μια χαρά! ουφ!

Πηγή: Newsroom ΔΟΛ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα πήρες στο κρανίο, ε? Μια απ τα ίδια και γώ.........ο τύπος με το ταπεράκι στο κεφάλι τα χει παίξει μιλάμε!!!αλλα δε θα ξανατσιμπήσω με μαλακίες τύπου πάπα...το κανε κάποτε η Σίνιντ και την βγάλανε τρελή...οχι για να μη με πούνε και μένα...΄τώρα???? η τρέλα τελικά αντανακλά την υγεία της αντίδρασης...της κάθε γενιάς!

artemis είπε...

Είναι να μην τα παίρνει κανείς ; Ευτυχώς βέβαια που δεν είμαι προσωπικότητα, για να γίνω ρεζίλι σαν την Sinead Ο'Connor. Στο blogάκι μου μπορώ να σκίσω τα ρούχα μου όσο θέλω... νομίζω σχεδόν κανείς δεν θα το πάρει χαμπάρι...Σωστά; χαχα