the girl with the dragon tattoo

the girl with the dragon tattoo
Yes, I have a dragon tattoo as well

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2008

Are you Meredith Grey?

Δύο στα τρία τεστ συμφωνούν (QUIZFARM, ABC συμπεριλαμβανομένου του Facebook...). Είμαι η Μέρεντιθ Γκρέι!

Επομένως είμαι η πλέον κατάλληλη για να σας τεστάρω. Ιδού το απόλυτο GREY'S ANATOMY PERSONALITY TEST, το τεστ που όλοι εσείς οι Anatomy Freaks περιμένατε. Με μόνο 3 ερωτήσεις λύνετε το σκοτεινό μυστήριο της προσωπικότητάς σας.


1. Πηγαίνω απέναντι στο μπαρ μετά τη δουλειά :
α. επειδή εκεί πάει όλη η παρέα και είναι πάντα εκεί η συνάδελφος που γουστάρω τρελά αλλά δεν τολμάω να της το πω
β. επειδή πρώτον το ποτό με χαλαρώνει και δεύτερον, οι άντρες με κάνουν να ξεχνιέμαι, και το πρώτο συνήθως οδηγεί στο δεύτερο
γ. επειδή είναι η ενδεδειγμένη ώρα για να κουτσομπολέψω, να ρίξω τις μπηχτές μου, και να κάνω την bitch στους φίλους μου διασκεδάζοντας απεριόριστα, αφού τους έχω ήδη ταπώσει στη δουλειά (είμαι η καλύτερη αν δεν το ξέρετε)
δ. επειδή είμαι ο άνθρωπος της παρέας, ο άνθρωπος που διοργανώνει μια βραδιά για 3-4 φίλους και καταλήγει να γίνεται πάρτυ για όλους τους συναδέλφους (ακόμη και αυτούς που δεν γνωρίζω), επειδή εγώ και η διασκέδαση πάμε πακέτο!
ε.ποιο μπαρ; Όχι δεν κάθομαι ποτέ σε μπαρ πάνω από 30 δεύτερα γιατί ο μπαμπάς μου ήταν αλκοολικός. Περιορίζομαι μόνο στα απαραίτητα και αυτά που κάνουν εντύπωση. Όπως το "μπαίνω παίρνω το ραντεβού μου και φεύγουμε" και το "μπαίνω, φιλάω την κοπέλα στο στόμα και μετά βγαίνω". Άλλωστε έχω πολύ πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθώ, όπως π.χ. να κολλήσω σύφιλλη σε κάποια συνάδελφο

2. Η προσωπική μου ζωή συνοψίζεται στην παρακάτω πρόταση:
α. Είμαι το καλό παιδί που βρίσκει μια καλή κοπέλα - μέχρι τότε, όμως, είμαι ερωτευμένος με κάποια που δεν ξέρει ότι υπάρχω. Και πολλά άλλα που δεν προλαβαίνω τώρα να αναφέρω
β. Κοιμάμαι με όποιον βρω μπροστά μου. Στην κυριολεξία. Συνήθως το κάνω γιατί ενδόμυχα ξέρω ότι το επόμενο πρωί θα είναι γεμάτο εκπλήξεις. Όπως, για παράδειγμα, το να ξυπνάω δίπλα στο αφεντικό μου. Ή σε κάποιον που δεν του πέφτει με τίποτα. Ή στον συγκάτοικό μου. Τέλος πάντων, το πιάσατε το νόημα.
γ. Ναι, εντάξει, το παραδέχομαι. Το κάνω με το αφεντικό μου, αλλά όχι επειδή θέλω να έχω καλύτερη μεταχείριση στη δουλειά (είπαμε, είμαι η καλύτερη έτσι κι αλλιώς) αλλά επειδή με τρελαίνει το γεγονός ότι είναι ο καλύτερος στη δουλειά του. I am a sucker for power
δ. Είμαι ικανή να καταστρέψω την καριέρα μου γι' αυτόν που αγαπώ... Μισό λέπτό! Τι είπα; "Καριέρα"; Αυτή η λέξη μου είναι τελείως άγνωστη! Εγώ δουλεύω για την ψυχή της μάνας μου όχι για τα λεφτά! Εκτός αν πρόκειται να ξοφλήσω κανά δάνειο- τότε κάνω και μόντελιγκ για εσώρουχα άμα λάχει.
ε. Βασικά μου αρέσει τα πράγματα να είναι απλά. Όχι σχέσεις. Όχι ραντεβού. Μόνο σεξ, σεξ, σεξ. Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε. Μου αρέσουν επίσης τα δικάβαλα γιατί κερδίζω χρόνο. Όπως λέμε 2 σε 1. όπως λέμε Vidal Sasoon. Όπως λέμε, Evil Spawn.

3. Είμαι σ' αυτή τη δουλειά που κάνω γιατί...
α. Είμαι το παρδαλό πρόβατο της οικογένειας (όχι κατσίκι). Είμαι διαφορετικός χαρακτήρας, πιο ευαίσθητος, και δεν έκανα ποτέ ό,τι έκαναν οι υπόλοιποι συγγενείς μου. Βασικά είμαι αδελφή αλλά ας μην το κάνουμε θέμα.
β. Η μαμά μου είναι μια σκύλα που θέλει να τα ελέγχει όλα. Ένα control freak. Αν γίνω τέλεια στη δουλειά μου θα της αποδείξω ότι είμαι ελεύθερη
κι ότι δεν με ελέγχει εκείνη αλλά εγώ τη ζωή μου. Και καλύτερη από εκείνη! Είμαι τέλεια. Είμαι η καλύτερη. Είμαι...
γ. Ήταν και η μαμά μου σ' αυτή τη δουλειά πριν από μένα... Και ήταν και η πρώτη. Κι έχω issues με τη μαμά μου. Δεν ασχολήθηκε ποτέ μαζί μου και με θυμότανε μόνο όταν ήταν να μου χαρίσει το σετ της Anatomy Jane ή κάτι τέτοιο. Δεν με κανάκεψε. Δεν με παραχάιδεψε, δεν με κακόμαθε. Δεν ξέρει καν πως με λένε. Θέλετε κι άλλο;
Εντάξει. Αφού το θέλετε, ορίστε περισσότερα σκοτεινά μυστικά: το ρίχνω στη δουλειά όπως εκείνη. Έτσι δεν έχω πολύ χρόνο να ασχολούμαι με την μαύρη τρύπα του ψυχικού μου κόσμου. Άλλωστε δεν ξέρω να χειρίζομαι τις καταστάσεις με διαφορετικό τρόπο! Γιατί αν πιάσουμε την προσωπική μου ζωή... Άστο για το επόμενο τεστ...We are running out of space.
δ. Μεγάλωσα σ' ένα τροχόσπιτο. Δεν είχαμε λεφτά για να φάμε, και πήγα σε δημόσιο σχολείο. Ονειρευόμουν να γίνω γιατρός για να μην καταντήσω σαν τη μαμά μου, φτωχή και κακομοίρα. Τα κατάφερα δείχνοντας που και που λίγο μπούτι. Ε, και λίγο βυζί. Εντάξει, εκεί θα κολλήσουμε;
ε. Στην ουσία δεν είμαι ο σκληρός κακός άντρας που θα θελα να είμαι. Έγινα αυτό που είμαι, κατά βάθος, για να βοηθώ τους αδύναμους. Μου χει μείνει το άχτι από τότε που ο πατέρας μου ήταν αλκοολικός και... What a minute. Την έχουμε ήδη πει αυτή την ιστορία...


ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ (Α)
Συλλυπητήρια, είστε ο George O' Malley. Οι γυναίκες που γουστάρετε τρελά θα σας φτύνουν και οι υπόλοιπες απλά θα σας χρησιμοποιούν σαν χαλάκι για να σκουπίζουν τα πόδια τους. Αυτές που θα πάνε μαζί σας θα φροντίσουν να σας κολλήσουν κάποιο αφροδίσιο νόσημα, και εκείνες που στην τελική σας αγαπάνε θα αποδειχθούν λεσβίες μετά από μερικές σαιζόν. Get out of the closet και παραδεχτείτε ότι είστε gay. Totally gay. Έτσι θα ξεμπερδέψετε με τις γυναίκες μια και καλή κι εμείς οι υπόλοιποι θα σταματήσουμε να χάνουμε τον χρόνο που σπαταλάμε τώρα στο να σας λυπόμαστε.
ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ (Β)
Τα ειλικρινά μου συλλυπητήρια. Είστε η Meredith Grey. Αυτό τα λέει όλα. Δεν υπάρχει ελπίδα για σάς, παρά μόνο ίσως στην τελευταία σαιζόν (κι αυτό παίζεται). Είμαστε ήδη στην 5η κι ακόμα παιδευόμαστε να με τον McDreamy. Τι θα γίνει με την περίπτωσή σας; θα φτάσετε επιτέλους στο happily ever after ή θα χρειαστούν πολλές ζωές ακόμη?
ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ (Γ)
Δεν ξέρω αν πρέπει να σας συγχαρώ ή να σας συλλυπηθώ. Είστε η Christina Yang. Στη δουλειά σας πιάνετε πουλιά στον αέρα αλλά στο σπίτι σας δεν πιάνετε ούτε το ξεσκονόπανο. Ερωτεύεστε δυναμικούς άντρες που φέρνουν τη ζωή σας τα πάνω κάτω αλλά ακόμη και τότε δεν καταφέρνετε να βάλετε σε τάξη την ντουλάπα σας. Hire somebody to clean up the mess και σταματήστε να προσποιείστε ότι δεν σας ενδιαφέρει τίποτα εκτός από την καριέρα σας. Οι φίλοι σας το ξέρουν ήδη, γι' αυτό είναι και φίλοι σας. Αλλιώς ούτε ψύλλος στον κόρφο σας.
ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ (Δ)
Συγχαρητήρια. Είστε η Isobel Stevens. Έχετε ένα μουτράκι που φτιάχνει τη μέρα σε οποιονδήποτε και ένα κωλαράκι που θα μπορούσε να φτιάχνει και τη νύχτα. Είστε και έξυπνη, και όμορφη, και γενναιόδωρη, και ευγενική, και είναι απίστευτο πως τα καταφέρνετε όλα αυτά τα καλά μαζί. Σας ζηλεύουν επειδη είστε τόσο τέλεια και σας έχουν καταραστεί που να μη σώσετε να βρείτε άντρα. Αντί να καταντήσετε σαν την Ντέμι Μουρ στο Ghost, επιτέλους ήρθε η ώρα να συνέλθετε και να βγάλετε τα μάτια σε κάποιον όπως στον Άλεξ που περιμένει να σας αλλάξει τα φώτα από την πρώτη σαιζόν αλλά τελικά του τα αλλάξατε εσεις.
ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ (Ε)
Τα θερμά μου συγχαρητήρια. Είστε ο Alex Karev. Επιτέλους κάποιος με λίγο μυαλό εδώ μέσα. Το πως επιβιώνετε στο κλουβί με τις τρελές είναι θαύμα (βλέπε τα προηγούμενα). Το χειρότερό σας ελάττωμα είναι η αλαζονεία. Όλοι ξέρουμε ότι δεν είστε τόσο σκληρός όσο θα θέλατε να πιστεύουν οι άλλοι. Πάρτε μισό Viagra και βγάλτε επιτέλους τα μάτια στην Izzie που δεν βάζει μυαλό με κανεναν άλλο τρόπο.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν έχουμε ένα δ, ένα ε κι ένα β?

artemis είπε...

τότε πρέπει μάλλον να είσαι η σακαφιόρα!

λολ

Ανώνυμος είπε...

Δυο δ κι ενα β...μεταξύ μέρεντιθ και ιζης...πσσςςς!!!τώρα μάλιστα...

artemis είπε...

μα κανείς δεν παρατήρησε ότι ο Άλεξ κυριολεκτικά ΖΕΙ στο μπαρ? χρωστάει στον Τζο 1000 δολλάρια !!!
τι σου κάνουν οι Πανελλαδικές!

το κορίτσι που ήθελε πολλά είπε...

3 διαφορετικά έχω.. =(

αλλά εγώ θέλω την ίζυ που είναι και τοξότης !! =)

το κορίτσι που ήθελε πολλά είπε...

έκανα και τα άλλα δύο! στο έι μπι σι βγήκα μαρκ σλόαν :$ και στο άλλο άλεξ καρέβ ! έχω κάτι με τα κουκλιά =Ρ

artemis είπε...

koritsi, τα κουκλιά είναι και στις δυο περιπτώσεις, γυναικάδες!

να υποθέσουμε ότι τραβάς τους άντρες με την ίδια αποτεελσματικότητα?!!!

;)