the girl with the dragon tattoo

the girl with the dragon tattoo
Yes, I have a dragon tattoo as well

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2008

Support Barack Obama the other one is as Blakas as Osama


Αν και το παραπάνω σύνθημα θα μπορούσε να είναι το πραγματικό σύνθημα της Ομογένειας στις ΗΠΑ, εν τούτοις οι ομογενείς προτίμησαν μια πιο straighforward practice που το χει το bilingual και το μιλάει και συνθηματικά για να μην καταλαβαίνουν οι ρεπουμπλικανοί πολλά πολλά, μας δώσουν τα παπούτσια στο χέρι και έχουμε και προβλήματα μετανάστευσης προς την πατρίδα - για την ώρα μας φτάνει το οικονομικό κράχ.
(από πραγματική ταμπέλα Ορθόδοξης εκκλησίας παρακάλώ)

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αθάνατο Ελληνικό πνεύμα!

Ανώνυμος είπε...

εδώ ταιριάζει το: μαυρίστε τον λευκό!!!το χα δεί και γω το site και γι άλλη μια φορά η ομογένεια με κανε περήφανη για την...αίσθηση χιούμορ να το πώ...το λέω κι έτσι!!αλήθεια τι γνώμη εχεις για τον ομπάμα ως πλανητάρχη?

artemis είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
artemis είπε...

Ο Ομπάμα είναι αυτό που ισχυρίζεται ότι είναι. Τον βλέπω και το πιστεύω. Έπεσε και στα χέρια μου το βιβλίο του που αφορά στην Αλλαγή της Πλεύσης της πολιτικής των ΗΠΑ και με έπεισε.

Ελπίζω να μην διαψευσθεί η ελπίδα ότι είναι ικανός να πραγματοποιήσει την αλλαγή που χρειάζεται και που όλοι περιμένουν. Το έργο του είναι δύσκολο και θα συγκρουστεί με τρομερά συμφέροντα.

Ο αγώνας άνισος, και το αποτέλεσμα θα μας κρατήσει σε αγωνία... Αν πίστευα στα παραμύθια και ότι γίνονται πραγματικότητα, ίσως ο Καλός να νικήσει... στο τέλος!

Ανώνυμος είπε...

Καμμιά φορά σκέφτομαι πως ο Ομπάμα θυμίζει τον Κέννεντυ, όσον αφορά τις προσδοκίες των αμερικανών και του κόσμου όλου...και μακάρι να βγεί αληθινός σ αυτά που λέει ότι θα προσπαθήσει να πετύχει αλλά γιατί πάλι με τρώει μια αμφιβολία, δεν ξέρω...ίσως γιατί τόσοι και τόσοι τα ίδια λέγαν πριν γίνουν πρόεδροι και μετά τους πήρε το κύμα της απληστίας...τι να πώ...είδωμεν και ας κρατώμεν μικρόν καλάθιον!!!μακάρι λέμε...

το κορίτσι που ήθελε πολλά είπε...

αααααααααα τι τέλειο σύνθημα!!!!

ρε το χω προσέξει, όπου πάω σο εξωτερικό, τους έλληνες τους καταλαβαίνεις απ τη φασαρία =Ρ
άσχετο μεν αλλά μου ήρθε τώρα, περίμενα στην ουρά από ένα παιχνίδι στη γιουροντίζνευ και ήταν όλοι μούγγα εκτός από μια παρέα που έλεγαν ο ένας στον άλλον "ρε μαλάκα μη μου γυρνάς τ αυτί πονάει ρε μαλάκα" =Ρ

έχω λαλήσει, τέλος..

ομπάμα φορ δε γουίν βεβαίως βεβαίως!

artemis είπε...

χαχα χοχο και χιχιχι!!!

Ανώνυμος είπε...

Άστο αυτό το "πραγματική" κορίτσι μου... Μούφα είναι η "ταμπέλα". Πας στο site που φαίνεται στην εικόνα και γράφεις κι εσύ ό,τι θέλεις. Άστο γιατί, όπως η τζενάουα, πολλοί το πιστεύουν και σχηματίζουν λανθασμένη άποψη για την "ομογένεια" (η οποία παρεπιπτόντως ούτε οικογένεια είναι, όπως λέει το σλόγκαν τηλεοπτικού σταθμού εδώ στην Αμερική, ούτε τόσο προοδευτική είναι για να κάνει τέτοια ταμπέλα). Να φανταστείς ότι χρειάστηκε οι ελλληνοαμερικανικές εφημερίδες να γράψουν ειδικά άρθρα για να παροτρύνουν τους αμερικανούς ελληνικής καταγωγής να ξεπεράσουν τις φυλετικές τους αναστολές και να ψηφίσουν όπως πρέπει. Δες http://www.greeknewsonline.com/modules.php?name=News&file=article&sid=9323&mode=thread&order=0&thold=0

artemis είπε...

τι κρίμα...! τώρα μου χαλάσατε το αστείο. (αφησα το link πανω στην εικονα οποτε οποιος ήθελε μπορουσε να το checkαρει αν ειναι αληθινο ή όχι).

Επισης, δεν αφησατε και τ' ονομά σας... δευτερο κριμα!

Τρίτο κρίμα είναι φυσικά ότι χρειαζονται οι Ελληνοαμερικανοί παρότρυνση για να ψηφισουν... οτιδήποτε! για φαντάσου, να μιλάμε για τέτοια έλλειψη πολιτικής παιδείας στη χώρα της ελευθερίας!

Ανώνυμος είπε...

ανώνυμε καλά έκανες και γραψες για την "ομογένεια"..."μ αρέσεουν οι παρατηρήσεις, διορθώνομαι"..κάτι παραπάνω θα ξέρεις κ ευτυχώς είμαι αρκετά προσγειωμένη για να τσιμπάω σε τέτοιου είδους εξυπνακιούλες από αμερικανόπληκτους...μου φάνηκε ύποπτο ήδη από τότε που το πρωτοείδα...τέτοιο χιούμορ πιά εν καιρώ εκλογών οι ομογενείς? μπααα...καλά τ αστεία αλλά καμιά φορά καλές κι οι διευκρινήσεις..νασαι καλά!!