the girl with the dragon tattoo

the girl with the dragon tattoo
Yes, I have a dragon tattoo as well

Τρίτη 19 Αυγούστου 2008

Το πρώτο διαδραστικό μυθιστόρημα!

Σήμερα Τετάρτη, εγκαινιάζω το

http://summer-fool-s-day-novelog.blogspot.com/

Είναι το μυθιστόρημα στο οποίο μπορείτε να συμμετέχετε κι εσείς...!

Προσωπικά, πάντα μου άρεσε να γράφω με παρέα. Η ανταλλαγή ιδεών, το brainstorming, οι πολλαπλές οπτικές γωνίες, όλα αυτά είναι για μένα συναρπαστικά. Η δημιουργία γίνεται ένας τρόπος επικοινωνίας!

Το πρώτο ελληνικό novelog είναι ήδη πραγματικότητα. Είναι ένα μυθιστόρημα το οποίο δημοσιεύεται on line στην παρακάτω διεύθυνση.http://sarothron-novelog.blogspot.com/

Το Summer Fool's Day είναι η φυσική του συνέχεια.http://summer-fool-s-day-novelog.blogspot.com/Καλώ όποιον ενδιαφέρεται, να διαβάσει τις πρώτες αναρτήσεις στο blog αυτό και να συμμετέχει με δικό του κείμενο!

Τώρα μπορούμε να πούμε κι εμείς ότι ξεκινάμε μια επανάσταση :)

2 σχόλια:

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΟΣ είπε...

Art em is πέρασα να πω ένα γειά και βρήκα υλικό για όλο το χειμώνα!!! Πιό γλυκα καρδούλα μου. Πιό απαλά ,να προλαβαίνουμε και οι πολυάσχολοι να μπαίνουμε στο νόημα.
Τώρα στο θέμα μας,πραγματικά η ιδέα σου με βρίσκει θετικό και θα προσπαθήσω να συμετάσχω στο εγχείρημα.Πιστεύω με λίγο χρόνο και πολύ μεράκι θα πάει καλά.
Απλά να μη μπουκώσει και δεν υπάρχει τρόπος να μπει κάποιος στα μισά του έργου χωρίς να διαβάσει ότι ήδη έχει γραφτεί.Αυτή είναι η μόνη ανησυχία μου.
Σύντομα θα έχεις νέα μου.
Σε χαιρετώ.

artemis είπε...

επίκουρε, δεν νομίζω να αποτελέσει πρόβλημα αυτό, μάλλον δεν χρειάζεται ν' ανησυχείς! περιμένω με πολύ λαχτάρα τις πρώτες προσπάθειες άλλων- στο μεταξύ ετοιμάζω κι εγώ το επόμενο κεφάλαιο!

κι ελπίζω πράγματι να μας κρατήσει συντροφιά όλο το χειμώνα :)